Frank Craemers / 416 Artikels / Categorien / 18 Reacties / TWITTER / RSS feed

Domotex 2011.. thuis in textiel wereldwijd!

-> In putje winter, januari 2011 zal de internationale tapijt- en vloerbedekkingswereld neerstrijken in Hannover,
in vermelde sector, de belangrijkste beurs ter wereld.  Domotex, van 15 tot 18 januari 2011, weerspiegelt een breed aanbod van vloertapijt, parket, laminaat… De duurzaamheid zal tot in lengte van dagen centraal staan in een sfeer van business, trends en lifetyle. Nieuwe patronen voor kamerbreed tapijt dienen zich aan, en bij laminaat bijvoorbeeld een warme houtlook of steenweergave in marmer of graniet en moderne creatieve decors vol kleuren. De vakhandel raakt er terecht naast architecten, binnenhuisarchitecten, de meubelsector, de desgn’wereld, ambachtslui en gebouwenschilders. Het vormgevingselement wordt steeds meer belangrijk. De bezoekers kunnen reeds gebruik maken van een beweeglijke beursgids dankzij Domotex2go.de via GSM en smartphone. Nieuw is dat  wie niét exposeert kan deelnemen aan de Carpet Design Award 2011 voor boerentapijten, het oude-antieke tatpijt, design…enzomeer. Ruim 1400 bedrijven uit meer dan 60 landen
nemen er aan deel.  Het tentoonstellingsaanbod behelst zowel handgeknoopte tapijten, geweven en machinaalvervaardigde
tapijten, vezels, garens, elastische vloerbedekkingen, keramische tegels, onderhouds- en legtechnieken, lijmen en
ondergrondbehandeling, lijsten en profielen, zowel als textielmachines.
INFO :  Global Fairs NV; 016/73 45 51; info@messe.be, www.messe.be (cfh)  redactie :  www.frankcraemers@scarlet.be , 0474/98 37 91 xx

Geen reacties

Reageer