Frank Craemers / 421 Artikels / Categorien / 18 Reacties / TWITTER / RSS feed

HASSELTSE “PARFUMERIE THEO” BESTAAT 70 JAAR !

Deze bekende parfumeriezaak viert haar jubileum op DONDERDAG 26 MEI met een gratis concert. Iedereen is welkom vanaf 19 u op de verjaardagsparty op de Havermarkt. Het concert begint met de L&M band, daarna treden Garry Hagger en Luc Caals op. Luc Caals die een eerbetoon aan ‘André Hazes’ brengt, zorgt voor de nodige sfeer. Daarna volgt een ‘surprise act’, echt de moeite waard om op te wachten. Tot slot treden de Romeo’s op met hun eigen orkest.
Op deze feestelijke manier wil Yvan Piccart zijn klanten bedanken en een eresaluut brengen aan zijn vader Theo die in 1941, tijdens de oorlog, vlakbij de kathedraal als kapper begon.
Tien jaar later verhuisden zij naar het pand aan de Havermarkt.
Doorheen de jaren groeide het etalage – en flesjesaanbod, de flacons, het scheergerief, de parfums…
Yvan Piccart mag trots zijn op zijn gereputeerde parfumzaak.
De persoonlijke relatie met de klant, de kennis van hun verzuchtingen, de service die zij hun klanten bieden, maken parfumerie ‘Theo’ tot de geurkleurenzaak van Hasselt.
Yvan is nu al 46 jaar… euh,…actief in deze prachtzaak.
De opbrengst van de avond gaat naar een ‘goed doel’ en het opzet is een mega’geschenk van dankbaarheid, ook respect voor de ouderlijke vestiging die begon in de schaduw van de Quintinuskathedraal.
INFO : 011/22 33 70 in ‘geuren en kleuren’… plus optreden van Dana Winner..
(Aandacht: Geen geschenken of bloemen, maar een bijdrage voor gehandicapte kinderen op rekeningnummer BE62 0016 3922 8561 wordt geapprecieerd. Op de jubileumdag zal de naam en opbrengst van het goede doel publiek worden gemaakt!) (fch)

redactie : www.frankcraemers.be , 0474/98 37 91

1 reactie

  1. Drien — June 8, 2011 #

    waar kan ik alle foto’s van die dag vinden??

Reageer