Frank Craemers / 421 Artikels / Categorien / 18 Reacties / TWITTER / RSS feed

Limburgs karnavalsseizoen vonkt aan!

 MEER DAN HUN   LIEF IS  WIL LIVEKE DIT SEIZOEN EEN GEWELDIG

KARNAVALSSEIZOEN NEERZETTEN.  ER IS IN SEPTEMBER REEDS HET GROTE NEG’CONGRES. NEG STAAT VOOR  DE NÄRRISCHE EUROPAÏSCHE GEMEINSCHAFT, DE EUROPESE OVERKOEPELENDE BOND. DOELSTELLING IS  OM HET VOLKSCULTURELE KARNAVALSGEBEUREN  ZONDER GRENZEN TE VERSTERKEN MET JEUGDWERKING, KUNSTMANIFESTATIES, CREATIEVE KLEDERDRACHT, MUZIKALE UITGAVEN…

DE  BRONSGROENE LEEUW, ZEG MAAR DE HOOGSTE KARNAVALSONDERSCHEIDING ZAL DIT JAAR WORDEN UITGEREIKT AAN HET PLATFORM “EEN HART VOOR LIMBURG”. ZE KOESTEREN DE BEDOELING FONDSEN TE WERVEN  VOOR KANSARME KINDEREN

ZOALS AUTISTISCHE EN SPASTISCHE KINDEREN, 

IN HET VERLEDEN WERDEN  SNOEZELRUIMTEN

INGERICHT,  PAARDENTHERAPIE OPGEZET EN INFRASTRUCTUUR

AANGEKOCHT VOOR KINESITHERAPIE.  DE ONDERSCHEIDING 2013 ZAL WORDEN UITGEREIKT TRADITIONEEL DE EERSTE VRIJDAG NA 11 NOVEMBER, DIT JAAR OP 16 NOVEMBER TE LUMMEN. DE RIDDERS VAN HET EVERZWIJN IS GASTVERENIGING EN DE PRESENTATIE IN HANDEN

VAN JOS ROODHOOFD (BRONSGROENE LEEUW 2004). OP DE AFFICHE VAN HET  SHOWPROGRAMMA PRIJKEN DANNY DAMARO, FRANSZ THEUNISZ EN JETTIE PALLETIE.   VRIJDAG 30 NOVEMBER IS ER  DE

LIMBURGS VEROVERENDE DAG VAN “CARNAVALLISSIMA” TE MAASEIK, GEORGANISEERD DOOR HET HEILIG WAMMES VAN DE

EYCKERSTEDE.  INFO : renehuynen@skynet.be; 0477/20 71 25

www.naerrische-europaeische-gemeinschaft.org of www.liveke.be (fch)

Geen reacties

Reageer