Frank Craemers / 375 Artikels / Categorien / 18 Reacties / TWITTER / RSS feed

Klots’klots…de DOLCE’s Pethanque World trofee te Knokke

Klots’klots…de DOLCE’S Petanque World trofee te Knokke.

Dolce World organiseerde de jongste maandag voor de tweede maal de “DOLCE’s Pethanque
Trophee for chefs” aangesterkt door de Mastercooks of Belgium. Het voltrok zich in samenspraak met Siësta Beach Knokke en The Mastercooks of Belgium. Het werd een sportieve netwerkdag waarop het kruim van de gastronomische sector aanwezig was.
Het mocht gelden als een bijzonder aangenaam evenement in internationaal gezelschap
met een sportieve en culinaire toets. De wedstrijd werd op een leuke manier afgewisseld
met “Tournées Générales” door de partners van Dolce World. Het werd ervaren als een perfecte manier om gastronomie op een speelse manier te ontdekken. Chefs en horecawerknemers waren uitgenodigd om te netwerken in een sportief en gastronomisch
kader. ‘Noblesse oblige’ mag je zeggen als Dolce Magazine aan zet is. Het is een trendy,
hip en exclusief magazine met een passie voor gastronomie, reizen en hoge belevingswaarden. Dolce World is de vervloeiende internationale community waarbij
lifestyle, kunst en ook daar gastronomie hoog in vaandel wordt gehesen.

Het festijn mocht taartkersen met een nooit geziene culinaire “T-Dansant” door Mastercook Cédric Poncelet en Peter Degroote van Chalet Suisse in Knokke-Heist.

Klots’klots…culinaire ’petanque’golven aan de zee ! (fch)

INFO : < Lynn De Backer * +32 0474/30 12 51
ilse@dolcemagazine.be *
redactie frank.craemers@skynet.be, * 0474/98 37 91

Geen reacties

Reageer