Frank Craemers / 416 Artikels / Categorien / 18 Reacties / TWITTER / RSS feed

Milow in Middelkerke… singer-songwriter symfonisch geserveerd

Milow in Middelkerke…singer-songwriter symfonisch geserveerd…

Deze lopende maand februari start de ticket’verkoop voor het getiteld en bejubeld optreden van Milow in Middelkerke. De topartiest
wordt gecadreerd binnen het project ‘A Symphonic Evening With’ op vrijdag 8 juli. Milow zal worden begeleid door 20 muzikanten van het Antwerp Philarhmonic Orchestra. De ‘zingende liedjes’schrijver brengt dit voorjaar een nieuw album uit en zal het met veel plezier voorstellen op vrijdag 8 juli in de Proximus Pop-Arena in Middelkerke.
Vooruit schuifelend…

Milow laat in 2004 voor het eerst van zich horen op de Humo’s Rock Rally. Hij wint niet, maar raakt in de finale. Zijn debuutalbum verschijnt twee jaar later. Precies dàt betekent de start van een succesvolle muziekcarrière. Als talentvolle nieuwkomer schittert hij live op Rock Werchter (2007), TW Classic (2008) en Werchter Boutique (2008). Hij slaagde erin om als ‘dé primeurartiest’ de drie vermelde festivals te spelen. Milow rijgt daarna de ene hit aan de andere en wordt tot hiertoe beloond met 12 MIA’s. Ook Nederland, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Duitsland sluiten in de loop van de jaren de singer-songwriter in de armen. Naast nummers schrijven heeft Milow bovendien een oor voor jong talent. Hij nam onder meer Selah Sue (2007) en Emma Bale (2015) mee op tournee.

Symfonische backing…

Na 7 studio-albums en wel 26 (!) singles in de Vlaamse Ultratop 50 staat Milow op vrijdag 8 juli 2022 met het Antwerp Philharmonic Orchestra in muzikale ‘rugdekking’, op het podium van de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Hij stond eerder ook al met het orkest op het podium van de Lotto Arena in Antwerpen. ‘You Don’t Know’, ‘Ayo Technology’, ‘Howling at the Moon’, ‘You And Me (In My Pocket)’ en ‘Whatever It Takes’ zijn stuk voor stuk songs die met een symfonisch extraatje zullen schitteren op een warme zomeravond aan onze Belgische kust…

Let op : na de muzikale vloed…zal de zee voor ebbe éénmaal overslaan in MIddelkerke!?
**********
‘A Symphonic Evening with Milow’ vindt plaats op vrijdag 8 juli 2022 in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. De ticketverkoop start op dinsdag 8 februari om 10 uur via www.aneveningwith.be .

Geen reacties

Reageer