Frank Craemers / 423 Artikels / Categorien / 18 Reacties / TWITTER / RSS feed

FLEURAMOUR * PLUK DE BLOEMENDAG NOG IN ALDEN BIEZEN

FLEURAMOUR * PLUK DE BLOEMENDAG NOG IN ALDEN BIEZEN
Liefst 400 bloemenkunstenaars uit binnen- en buitenland zakken af naar Bilzen voor de organisatie van het wereldberoemde bloemenfestival Fleuramour – Passion for flowers. Als acrobaten van de verbeeldingen toveren zij de Landcommanderij van Alden Biesen om tot een gigantisch bloemenparadijs. Het indrukwekkende kasteel met zijn enorm domein, een Engels park van 43 hectare en strakke symmetrische perken in de Franse tuin is één van de grootste trekpleisters in Limburg. Combineer dit met de florale pracht en praal van Fleuramour en je komt terecht in een betoverende sprookjeswereld.
Fleuramour vindt plaats in de Landcommanderij van Alden Biesen.
Wandel tussen 150.000 bloemen
Tijdens Fleuramour worden zo’n 150.000 bloemen en planten verwerkt in honderden florale creaties. Stuk voor stuk zijn de ontwerpen een streling voor het oog én overladen ze de bezoekers met een heerlijke bloemengeur. Bovendien vormen ze een kleurrijk decor voor jouw perfecte (Instagram) foto. 🙌 Een leuke uitstap voor jong en oud.

Fleurige modeshows en tal van andere activiteiten
Naast de grote florale tournee doorheen het kasteeldomein en de mooie historische tuinen, is er op Fleuramour nog veel meer te beleven! Je geniet er van hoogstaande modeshows met fleurige bloemenjurken en een gezellige pop-upmarkt met leuke kraampjes. Het is heerlijk om hier rond te kuieren en allerlei leuke hebbedingen, bloemen en planten te ontdekken! Houd je van bloemschikken? Neem dan zeker een kijkje bij de livedemonstraties bloemstylen. Deze zitten boordevol handige tips & tricks om zelf aan de slag te gaan. Tussendoor geniet je van een versnapering bij de foodtrucks.

Draag een zelfgemaakt bloemenhoedje
Naar jaarlijkse traditie opent Fleuramour op vrijdag met de populaire hoedjesdag. Bezoekers die een zelfgemaakte bloemen- of plantenhoed dragen, krijgen een gratis glaasje cava en kunnen leuke prijzen winnen. Leef je helemaal uit en laat je fantasie de vrije loop. En verwonder en verbaas de andere bezoekers met jouw creatie!
Zilveren jubileum boordevol magie
Fleuramour is dit jaar toe aan de 25ste editie en dat gaan we vieren! Het wordt een betoverende editie boordevol verwondering en fantasie. Een zilveren jubileum dat helemaal in het teken zal staan van het centrale thema: MAGIC.

Tickets & Info
Wil je het bloemenfestival Fleuramour bezoeken?
Koop je ticket online en geniet van korting: www.fleuramour.be.
Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de kassa (zolang de voorraad strekt).

Ben je 25 jaar? Bezoek Fleuramour gratis! Ben jij even oud als Fleuramour? Dan kan je het bloemenfestival dit jaar gratis bezoeken. Een unieke kans, want dit is een eenmalige actie n.a.v. het grote verjaardagsfeest. Op vertoon van je ID krijg je gratis toegang tot het event. Vooraf reserveren is niet nodig.

Praktisch
Van vrijdag 23 t.e.m. maandag 26 september 2022
10:00 – 18:00 uur
Landcommanderij Alden Biesen (Kasteelstraat 6, 3740 Bilzen).
Voor meer info en het laatste nieuws, volg:
Facebook @fleuramour.be
Instagram @fleuramour.be
www.fleuramour.be

Geen reacties

Reageer