Frank Craemers / 421 Artikels / Categorien / 18 Reacties / TWITTER / RSS feed

Logeer eens op een ander!

“Logeren in Vlaanderen”, dat is de gepaste titel van een volledig inspiratieboek. Het fluistert over àlle types logies van Bed & Ontbijt, ook hotels en vakantiewoningen, -parken, – centra en campings. Wat mag een mens al niet uitvinden om thuis weg te
geraken!? Opmerkelijk is de grote variatie met voor elk wat wils : hoevetoerisme tot overnachten op het platteland, hetzij in de
micro- of grootsteden, aan de kust of in “het nabije Limburg” van Koksyde tot Kessenich bij Firmin van de Sjöttepöt! Het boek ligt gratis te grabbel in de Standaard Boekhandel en te Vlaamse lande op de kantoren voor toerisme. 7OO veelal familiale logieuitbaters vonden zich in een succesvolle samenwerking met de vijf provinciale toeristische organisaties én…
de vzw Logeren in Vlaanderen. Minister van Toerisme Geert Bourgeois beoogde immers de marketing in het binnenland
door de Vlaamse Provincies te laten behartigen en in het buitenland door het agentschap Toerisme Vlaanderen.
Het prikkelboek bevat vele toelichtingen, omspelingen, bevattelijke iconen en pictogrammen, kleurrijke sfeerfotootjes en
kaartjes. Behalve de bestemmingsgegevens zijn er het groen- en wateraanbod, het fietsgegeven, de gezellige stadjes, de educatieve natuurbeleving zoals beverburchten. De getuigenissen van toegewijde uitbaters klinken bijzonder uitnodigend. Noteer dat 235.OOO, zeg maar praktisch 7 % van de beroepsbevolking reeds in de toeristische, recreatieve en evenementensector werkt. Uitgerekend in de Hertogenmolens te Aarschot werd het nachtkastjes-, ook nestkastjesdocument voorgesteld, zowaar een… schot in de Klaproos, ..nogal een logiebenaming!
INFO : info@logereninvlaanderen.be of 016/28 60 35 (fch)
-> redactie : www.frankcraemers.be; 0474/98 37 91

Geen reacties

Reageer