Frank Craemers / 416 Artikels / Categorien / 18 Reacties / TWITTER / RSS feed

Aspergenocturne 16 mei 2014

ASPERGENOCTURNE MEI 2014   * * *
-> Zin in aspergesoep nog… of misschien met Kerstmis?  Komt goéd!  Als je de soepasperges geblancheerd met  kookvocht goed close aan de vriezer hebt toevertrouwd.  Noteer alvast de ASPERGE’NOCTURNE VRIJDAG   16 MEI 2014  met compleet nieuwe gerechtjes, beklijvende muziekanimatie djEddymusic én dessertjes met rozentoets,  Vinkenbier, veldbezoek vooraf vervuld van infotainment…onder het motto…geen gezwans met de asperge’kadans!  En dàt in ‘t epicentrum van ‘s lands aspergeteelt!
Info :  ‘Oppe’Fits!’  Dorpsstraat, 14  B-3640  KESSENICH-Kinrooi; 089/56 86 74.  Mail je alvast in op de toeristische gastenlijst <oppenhof@telenet.be>; regie-moderator <frank.craemers@skynet.be>, aspergeconfreer Luc Van Esser.

Geen reacties

Reageer