Frank Craemers / 416 Artikels / Categorien / 18 Reacties / TWITTER / RSS feed

TOERISTISCHE DORPSWANDELING TE KESSENICH

HET PROJECT “ZOMERSE ZONDAGEN IN HET MAASLAND”  GEEFT ME DE GELEGENHEID OM OP ZONDAG 29 AUGUSTUS  VAN 11U. TOT 12U.30, DE KESSENICHSE DORPSWANDELING TE GIDSEN.TIJDENS DEZE WANDELING, DE LAATSTE IN DE REEKS, DIE AAN DE KERK ST.MARTINUS START, NEMEN WIJ OOK EEN KIJKJE IN DE KERK ZELF. DE BERGRUÏNE MET GRAFKAPEL, DE KLEINE LANDSCHAPSELEMENTEN, HET GRIND- EN NAZORGVERHAAL….AL DEZE DINGEN KOMEN TIJDENS DEZE WANDELING AAN BOD.
“KESSENICH SMAKELIJK GRENSGEVAL” SPEELT BINNEN HET CONCEPT ‘SNOER VAN MAASDORPEN’, EEN INITIATIEF VAN TOERISME LIMBURG.  HET VEELZIJDIGE PROGRAMMA BIEDT: EEN TERRAS MET PANORAMISCH UITZICHT OP DE MAASPLASSEN, KINDER- EN WATERANIMATIE, RONDVAARTEN MET ‘DE PAEP VAN MEINECOM’… OOK DE GEZELLIGE ZEILBOOT ‘ONS BOMMA’ IS VAN DE PARTIJ EN DIT IEDERE ZONDAG IN JULI EN AUGUSTUS VAN 10 TOT 14 UUR.   OP DE AFFICHE STAAN OOK EEN SNUISTER- EN ROMMELMARKT, TRADITIONELE VOLKSSPORTEN ZOALS BEUGELEN, BUKSSCHIETEN, DARTS…EN DE TE BEZICHTIGEN RUÏNE ‘DE MOTTETOREN. ‘  DEZE ZOMER  WORDT TE KESSENICH VOOR DE GELEGENHEID EEN AANLEGSTEIGER ‘VERANKERD’. IN DE BUURT IS ER EEN TERRAS MET UNIEK UITZICHT OP DE MAASPLASSEN,VOOR ‘BRUNCHEN AAN DE MAAS’ BOVEN OP DE DIJK ACHTER DE KERK.  STREEKGERECHTEN EN ACHTERGRONDSMUZIEK OP BASIS VAN DE KESSENICHSE MUZIEKRIJKDOM  GEVEN KLEUR AAN HET OORSPRONKELIJKE EN AUTHENTIEKE .
ER WERD VOOR DE GELEGENHEID EEN MANDJE VAN DE BOTERAKKER MET KINROOISE STREEKPRODUCTEN EN PICKNICK’DEKENTJE IN HET LEVEN GEROEPEN : DIKKOEK, DROGE WORST, MAASLANDSE SJÖNK EN TYPISCHE KAAS.  GENIETEN KAN JE VAN DE MAASLANDSE KRUIDENTHEE EN HET BIEËSELER AMBACHTELIJK BIER.    BETALEN KAN JE MET JETONS. INFO : 089/30 08 42 www.kinrooi.be.
Toeristische wandelinhoud : 0474/98 37 91

Geen reacties

Reageer