Frank Craemers / 416 Artikels / Categorien / 18 Reacties / TWITTER / RSS feed

DE WARE VROLIJKE SCHOOLVRIENDEN TE HASSELT…

Het stadskwartier nabij het ‘Borrelmanneke’ werd speciaal voor de kerstperiode door Hasseltse scholen opgeleukt. De scholen van de Hasseltse omgeving hebben hiervoor op creatieve wijze een kerstboom versierd, sommigen zelfs met een denkoefening… van zoék de fouten!   Het winkelend en toeristisch publiek ziet de prachtige kerstbomen nu tentoongesteld.   De familie komt mèt de kinderen de creaties bekijken, een landelijk primeurproject van de Stad Hasselt en de  Galerij  de  Ware Vrienden van de Maastrichterstraat.   Het project ‘Versier een kerstboom’  van 185 cm  mag de  kloof tussen onderwijs  en samenleving dichten en de goéde ‘traffic building’ op gang brengen.

De bezoekers van  de Galerij  krijgen de gelegenheid om de kerstbomen tot  rond Driekoningen  te beoordelen. De winnende klas zal een kleine attentie krijgen.  De schepenen Karolien Mondelaers en Laurence Libert maakten hierdoor de mix van onderwijs, cultuur en locale economie, middenstand en eventementen compleet… van 1 + 1…. is drié… maken weet je wel.   Jan Marechal toonde zich een gelukkige voorzitter… Hij  laat de kerstbomen geen dennenaalden verliezen en toonde trots de compleet nieuwe verlichting in de buurt, door elkeen  geapprecieerd.  23 bomen werden opgesteld  door 500 kinderen van de lagere school.  Djingel bèls…!
INFO :  De Ware Vrienden vzw  ->  0497/70 78 03   (fch)

redactie :  www.frankcraemers@scarlet.be , 0474/98 37 91

1 reactie

  1. RIA LEONAERS — December 14, 2010 #

    FIJN WERK.

Reageer