Frank Craemers / 421 Artikels / Categorien / 18 Reacties / TWITTER / RSS feed

Inmailen interesse ASPERGEfestiviteiten 2014…

ASPERGENOCTURNE MEI 2014
-> Zin in aspergesoep nog… of misschien met Kerstmis?  Komt goéd!  Als je de soepasperges geblancheerd met  kookvocht goed close aan de vriezer hebt toevertrouwd.  Noteer alvast de ASPERGE’NOCTURNE VRIJDAG   16 MEI 2014 met compleet nieuwe gerechtjes, beklijvende muziekanimatie djEddymusic én dessertjes met rozentoets,  Vinkenbier, veldbezoek vooraf vervuld van infotainment…onder het motto…geen gezwans met de asperge’kadans!
Info :  Dorpsstraat, 14  B-3640  KESSENICH-Kinrooi; 089/56 86 74.  Mail je alvast in op de toeristische gastenlijst <oppenhof@telenet.be>; regie-moderator <frank.craemers@skynet.be>, aspergeconfreer Luc Van Esser.

ASPERGENOCTURNE MEI 2014
-> Zin in aspergesoep nog… of misschien met Kerstmis?  Komt goéd!  Als je de soepasperges geblancheerd met  kookvocht goed close aan de vriezer hebt toevertrouwd.  Noteer alvast de ASPERGE’NOCTURNE VRIJDAG   16 MEI 2014 met compleet nieuwe gerechtjes, beklijvende muziekanimatie djEddymusic én vanesserende rozentoetjes,  Vinkenbier, veldbezoek vooraf vervuld van infotainment…onder het motto…geen gezwans met de asperge’kadans!
Info :  Dorpsstraat, 14  B-3640  KESSENICH-Kinrooi; 089/56 86 74.  Mail je alvast in op de toeristische gastenlijst <oppenhof@telenet.be>; regie-moderator <frank.craemers@skynet.be>, aspergeconfreer Luc Van Esser.

Geen reacties

Reageer