Frank Craemers / 421 Artikels / Categorien / 18 Reacties / TWITTER / RSS feed

Een veelzijdige “Peer”beurs in ‘t Poorthuis op 2 februari 2014

Een veelzijdige “Peer”beurs in ‘t Poorthuis op 2 februari 2014

Zie  Esther Gielen…om in te bijten… Peer, dat ‘stedeken’!?  Je kan wel de tanden zetten in een Haspengouwse peer of een Maaslandse appel.  In Peer trekken ze op ZONDAG 2 februari àlle ‘lekker’registers open, hartelijk welkom in de
Limburgse Kempen. De toeristische infobeurs staat in het teken van ‘Lekker logeren’.
Toerisme Peer en Pasar hebben hievoor de handen in mekaar geslagen. De  19e editie biedt openingsuren van 11 tot 17 uur aan in ‘t Poorthuis.   De bezoekers kunnen er zich informeren  over korte of lange trips in binnen- en buitenland, vèrweg of kortbij.  In deze wordt vooral  alle ‘toeristisch lekkers’ in de kijker gezet.  De streekeigen proevertjes, het toeristisch aanbod en de overnachtingsmogelijkheden zullen de  recreatieve  sfeer bepalen.  Regionale producten worden door zeer diverse standhouders te koop aangeboden.  Toegangsgeld hoeft er niet te worden betaald en de bezoekers nemen spontaan deel aan de tombola.  Geen schrale Kempen dus, maar misschien boekweit’rijkdom’!
INFO en praktisch :   toerisme@peer.be of telefoon 011/61 16 02 (Esther Gielen)

Geen reacties

Reageer