Frank Craemers / 421 Artikels / Categorien / 18 Reacties / TWITTER / RSS feed

Bierfierheid…wat kunnen we ermee?

BIERFIERHEID…WAT KUNNEN WE ERMEE?

Het Belgische bier… wordt met smaakgevoel in héél de wereld geprezen.  ‘Fier op ons bier’…dat is de uithangvlag
opgezet door de Belgische Brouwers én in domino versterkt met de Vlaamse Dienst voor Agro-Marketing alsook
de officiële Horeca-instanties.     De bierpolonaise kan nù  beginnen!  Er zijn de pilsbieren, speciaalbieren bruin of blond, witbieren, aromatische bieren.  Om onze nationale trots te versterken zullen te lande én in het buitenland
verschillende incentives worden georganiseerd.  Bijvoorbeeld heeft Ceçile van het filmpje in de lichtstad Parijs Brewberry  opgezet.  In de 5 continenten zullen ze wapperen de belgische biervlagjes, het geelgedeelte als
‘pint’ gedrapeerd. De horeca’uitbaters kunnen zich van degustatieglazen voorzien.  En speciaal voor het jonge volkje  :  zowel professionals, amateurs als ambassadeurs  kunnen  zich lanceren met likes via facebook.  De   binnenkort vertoonde  TV-spots zullen krachtig inprenten.  De ‘sociale media’ zullen het bierhart van de campagne uitmaken…  de hele look en feel…en toetsenisten via twitter, instaggram en you tube… Bij buitenlandse of inlandse bezoeken neem als kado een paar  flessen bier mee… of stuur ze ‘digitaal’ door!  Bier brengt mensen korter bij elkaar.  Een goede inslaande campagne is zéker die van de VLAM geweest in harmonie met de  streekkazen.
We verkopen ‘een goed moment’… door gepassioneerd te spreken over Belgische bieren  in het buitenland..  Wij zijn het originele sociale netwerk in het kaffee, brasserie of restaurantde  en samen valt de  biertrots uit te dragen!  We zijn te weinig fier op onze Belgische bieren! (fch)
INFO : info@belgianbrewers.be  ;  Tel:  +32 2 511 49 87 ;
->    redactie : www.frankcraemers.be; 0474/98 37 91

Geen reacties

Reageer